Skip to main content

Cultura

Koko-Jean i Mike Sánchez coronen l'XI Festival de Blues

  • Marina Tovar

Els plats forts del XI Festival de Blues de Santa Coloma arriben aquest cap de setmana al Teatre Sagarra. Koko-Jean & The Tonics pujaran a l'escenari amb la seva barreja de soul, ritme i groove el divendres 23 a les 21 hores. Dissabte a la mateixa hora, serà el torn del cantant i pianista Mike Sánchezacompanat de Mario Caobo, Ivan Kovacevic & Blas Picón. Ambdós dies, abans del concert a la sala principal, hi haurà un vermut musical al bar del Teatre Sagarra. Emma Fernández i Pol Padrós amenitzaran la tarda de divendres i el solista Julio Lobos, la de dissabte.

Després d'una setmana de concerts, l'XI Festival de Blues s'aproxima a la recta final. Abans, però, encara queden moltes nits per gaudir. Aquest dijous, Wax & Boogie tocaran a la Sala Yesterday a les 20 h. Sedwick and Shingles, dos artistes internacionals, tocaran a Ca La Sisqueta Diumenge 25 a les 12 h. L'últim concert del festival tindrà lloc al PIR 33- Art café Isalba, on la cantant i compositora estatunidenca, Toni Sparks, portarà la seva barreja de blues, rock, folk i flamenc.

Dissabte serà un dels dies més complets del festival. Durant tota la jornada, la plaça de la Vila acollirà la VII Fira de Disc del Col·leccionista, on es podran trobar tota mena de vinils de 2a mà. Amb aquesta combinació de recerca de tresors al matí i concert a la tarda, aquest dia, Santa Coloma esdevindrà una destinació preferent pels amants del blues i de la música.