Skip to main content

Cultura

La colomenca Tamara Rasero participarà en el concurs "Eufòria 3"

  • Marina Tovar

Tamara Rasero, cantant i compositora, participarà en la tercera temporada del concurs musical "Eufòria". Nascuda i criada a Santa Coloma ha sigut seleccionada com una de les sis primeres finalistes del càsting. A partir de l'1 de març, haurà de competir amb 15 veus més per triomfar sota el focus de TV3.

La cantant de 24 anys s'ha definit davant les càmeres com una noia "alternativa" que ha volgut jugar al futbol des de petita. Amant de la música tecno i el hardocre, ha estudiat teatre i composició, després de cursar el batxillerat escènic. Canta d'una manera íntima i sensible i va conquistar al jurat a la fase final dels càstings amb Nana Triste de Guitarricadelafuente i Natalia Lacunza.

"Has demostrat moltes coses interessants", ha valorat el jurat. "Ets tan diferent que ens produeixes vertigen. I a nosaltres ens agrada el vertigen". Amb aquestes paraules, Tamara Rasero, coneguda artísticament com a Pollock, ha entrat a la tercera edició d'aquest popular concurs. La cantant ha expressat per xarxes la seva alegria: "La meva vida ha fet un gir brutal i tot és diferent, però no puc estar més orgullosa de les decisions que estic prenent i la gent que tinc al meu costat".