Skip to main content

Cultura

El blues s'estén per tots els racons de Santa Coloma

  • Marina Tovar

Mercats, biblioteques, restaurants i fins i tot a la Ciba, l'XI Festival de Blues s'estén per tota la ciutat en els seus deu dies de música. Després de l'arrencada la setmana passada, el festival continua oferint activitats tots els dies. Durant el matí d'aquest dimarts 20, The A Swing Band faran la seva cercavila pel Mercat Sagarra. Serà la seva tercera i última actuació d'aquesta edició. 

El mateix dimarts, a partir de les 18:30 hores, la Ciba acollirà la presentació institucional del Festival. En finalitzar, Myriam Swanson amb Miguel Talavera i Joan Pau Cumelles pujaran a l'escenari per interpretar el concert Les dones salvatges, un homenatge a Amadeu Cases, amb les dones cantants de blues com a eix temàtic. Swanson és una veu molt reconeguda entre els amants d'aquest gènere, per haver estat la veu de la Barcelona Big Blues Band i Mambo Jambo a les sessions del Taboo Burlesque Nights de la sala Apolo de Barcelona.

Per continuar la setmana, el grup de blues, soul i rock'n Roll, els Jack'Sons, oferirà un concert al Restaurant El Perdut (en el Complex Esportiu de Torribera) el dimecres 21 a les 20 hores. Dijous, el bar musical Sala Yesterday, acollirà als músics Ster Wax i David Giorcelli i el seu espectacle musical Wax&Boogie (20 h). Divendres i el cap de setmana portaran els plats forts, amb les actuacions al Teatre Sagarra i la VII Fira Disc del Col·leccionista.