Skip to main content

Cultura

El Festival de Blues de Santa Coloma engega la seva onzena edició

  • Marina Tovar

El blues ja ha arribat a la ciutat, i es quedarà fins al 25 de febrer. L'onzena edició del Festival de Blues de Santa Coloma torna per portar música, artistes i els millors sons de blues als carrers i pubs colomencs. Aquest festival, que normalment es celebrava de cap de setmana a cap de setmana, ja es va allargar l'any passat, per arribar als deu dies de música

El dissabte 17, a les 10 hores, els músics de The A Swing Band recorreran el mercat del Fondo, entre les parades i la gent, portaran el seu animat espectacle. Diumenge 18, a les 12 hores, el local de l'Associació de Veïns Serra de Marina acollirà el concert de Lust "N" Found, un duo de guitarra i washboard de Barcelona.  A les 20 hores del mateix dia, Xavi Malacabra & Oscar Rabadán portaran la seva "nit de Blues" al Bar Linea Uno, un dels dos locals on es va iniciar el festiva fa ja 11 anys. 

Durant la setmana, hi haurà concerts i activitats tots els dies. Des de conferències sobre Blues, a shows de blues nacional i internacional. Dilluns 19, a les 19 hores, Francesc Barnes donarà una conferència a la Biblioteca Central sobre el "Kansas City Blues", on repassarà els músics esencials dels anys 40 i explicarà com aquesta ciutat va esdevenir un lloc excepcional per aquest gènere.