Skip to main content

Cultura

Musicaula presenta un espectacle musical i poètic sobre Lorca

  • Marina Tovar

L'Escola de Música "Musicaula" presenta aquest dissabte 17 de febrer l'espectacle Palabra de Federico, Música de García Lorca. Una funció que uneix música, dansa i poesia per retre homenatge a un dels grans poetes espanyols del segle XX. Tindrà lloc a l'Auditori Can Roig i Torres, a les 19 hores, i les entrades es poden adquirir de forma prèvia a l'Escola "Musicaula" (C/ Mossèn Camil Rosell, 70)

Carme Martínez, directora de l'Escola, és la dramaturga i pianista d'aquest espectacle.  Palabra de Federico, Música de García Lorca combina les cançons espanyoles antigues de Lorca, els seus poemes i els dibuixos que "transcorren per la seva infantesa, els seus paisatges, Andalusia i Nova York i la seva dissortada mort. Lorena Bonnín serà l'encarregada de posar la veu a les cançons, acompanyada del piano. 

També hi formaran part la Comissionada d'Acció Ciutadana, Petry Jiménez, que recitarà els poemes del Romancero gitano, Poeta en Nueva York Poemas y canciones; Adrià Vilanova, que interpretarà les paraules i il·lustracions de l'autor i la bailaora flamenca Raquel Alegría, junt amb la música d'Enrique Granados i Isaac Albéniz, interpretada al piano per Martínez.