Skip to main content

Cultura

"Milagro a Can Zam", de Joan Guerrero, a la Ciba el 21 de febrer

  • Carlos Alcivar

El reconegut fotògraf andalús, resident a Santa Coloma, Joan Guerrero, ens convida al visionament del seu documental "Milagro a Can Zam". Una mirada profunda i sensible a la transformació de la nostra ciutat, el film captura la bellesa del parc de Can Zam i el seu passat transformador.

El documental, segon de la trilogia dedicada a la ciutat, ha generat un gran èxit després de la seva primera projecció. Això ha conduït a una segona oportunitat per poder veure'l el proper 21 de febrer a les 18:30h a La CIBA. L'entrada és gratuïta, però cal fer una reserva prèvia a grameticket.cat.

"Yo sentía que tenía que grabar, mi corazón me lo pedía", són les paraules del fotoperiodista. que va agafar la càmera de filmar per capturar la transformació del parc Can Zam. El documental és una oda al color i a la música, mostrant la bellesa del parc a través de les estacions i rescatant imatges en blanc i negre d'un passat llunyà.

L'esdeveniment a La CIBA també inclourà un diàleg amb l'autor, oferint als assistents l'oportunitat de conèixer més a fons el procés creatiu de l'obra única.