Skip to main content

Cultura

"Surrealisme pop" en la nova exposició a Can Sisteré

  • Xavi López

El proper dijous 22 de febrer a les 19h, Can Sisteré donarà la benvinguda a l'exposició "Mark Ryden, Surrealisme Pop & Lowbrow Art". La mostra, que es prolongarà fins al 5 de maig, comptarà amb una presentació a càrrec de la comissària Antonella Montinaro.

L'exposició, estructurada a partir d'una extensa col·lecció de 200 peces d'obra gràfica organitzada en sèries, vídeos i textos introductoris, traca la trajectòria de Mark Ryden sense perdre de vista el seu context artístic. A més, es complementarà amb obres d'altres destacats artistes del Lowbrow Art, com Todd Schorr, Marion Peck, Robert Williams, RK Sloane, Frank Kozic i EMEK.

Mark Ryden, considerat una autèntica icona del Lowbrow, pertany a un moviment artístic underground que va emergir a Califòrnia a principis dels anys 80 del segle XX. L'exposició busca submergir els visitants en la singularitat i la influència de Ryden, així com en el context més ampli del Surrealisme Pop i del Lowbrow Art.

Can Sisteré obrirà les portes de l'exposició al públic durant el seu horari habitual: de dimarts a dissabte, de 17 a 21h, i els dissabtes i diumenges d'11 a 13:30h.