Skip to main content

Cultura

L’Auditori presenta la programació de la nova temporada

  • Dani Mormuz

L’Auditori Can Roig i Torres, un dels equipaments musicals de referència a la ciutat, presenta un nou programa variat de música en directe pels propers mesos. El cicle musical s’iniciarà el proper 17 de febrer a les 19h amb l’espectacle musical, poètic i de dansa Palabra de Federico. Música de García Lorca.

També es podrà gaudir de la música clàssica amb l’agrupació Camerata Gramenet, que està formada majoritàriament per exalumnes de l’escola de música. Serà el 28 d’abril a les 12h. Hi haurà un altre concert de música clàssica de la mà del Trio Debussy, format per Christian Farroni a la taula travessera, Franck Heudiard a la viola i Magdalena Barrera a l’arpa. Serà el 24 de maig a les 20h.

El 26 d’abril a les 20h tindrà lloc un concert de jazz, Música Infidel, a càrrec del Garrobé, Prats i Ribalta Trio.

6a Mostra Músic & Roig

Aquest any, l’Escola Municipal de Música Can Roig i Torres torna a organitzar la Mostra Músic & Roig. Serà del 15 al 21 de març, i durant aquests dies actuaran diverses agrupacions instrumentals i corals.

No serà només a l’Auditori, sinó també en altres espais de la ciutat, com les quatre biblioteques municipals, al Museu Torre Balldovina, al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré, a la CIBA i al Mur de la Pau del Parc Fluvial del Besòs.

Programació variada

La programació de l’Auditori inclou també els concerts protagonitzats per professors de l’escola, els denominats Concerts 3/4, o els Matinées Musicals, en què s’interpretarà l’òpera infantil Brundibár, com a acte commemoratiu en record als infants que van patir l’Holocaust.

També hi haurà altres actuacions com els Concerts Familiars, la trenta-vuitena edició de Can Roig i Torres en Concert i els concerts familiars de l’alumnat de Sant Jordi i final de curs, entre d’altres propostes.

Les entrades per als espectacles estan disponibles a la web de l’Auditori.