Skip to main content

Cultura

Muchachito Bombo Infierno i el seu nou LP 'Qué puede salir mal'

  • Carlos Alcivar

El grup de música espanyola Muchachito Bombo Infierno, format pel colomenc Jairo Perera, de nom artístic el Muchachito, Tito Carlos, Josué “El Ciclón”, Hector Bellino, El Lere i “Gigoleto Brass” van publicar el passat 24 de novembre el seu nou disc LP, Qué puede salir mal, després de set anys  sense  la figura de Muchachito en l’escenografia musical.  

Muchachito torna amb més força que mai amb un so funky i ple de riffs melòdics i sons metàl·lics clàssics de la bateria, de vent com saxos, trompetes i trombons, amb una vibra vacil·lant i rumbera, com l’essència de la banda i el músic colomenc.

Un nou treball musical (cinquè disc del colomenc) amb dotze cançons i una durada de 30 minuts i 42 segons amb influència de les marching bands de Nova Orleans i l’estil de rumba, creant una fusió “rumbaorleans”. El disc també té les col·laboracions dels músics i guitarristes Sergi Estella i La Perra Blanco.

En una entrevista per El Periódico, Muchachito reivindica que la seva obra és el “resultat final per a la gent que vol tenir reunit tot un univers”. Una proposta musical per gaudir a l’oïda, als bars colomencs i barcelonins.

Parece que la cosa sale guasa”. Cançons com Tus labios son, Gitanitos y morenos o el single que dona nom al disc, Qué puede salir mal amb un to vitalista i reconfortant que reflecteix el treball de la banda durant aquests anys, des de la pandèmia.