Skip to main content

Cultura

Programació del primer divendres de la Festa Major d'Hivern

  • Marina Tovar

La Festa Major d'Hivern 2023 comença a animar-se quan s'apropa el cap de setmana. Divendres 15 hi ha programades diverses activitats, entre espectacles, visites de personatges nadalencs i el gran Quinto de Nadal:

  • Visita del Patge Reial: A les 17 hores, el patge reial visitarà la Biblioteca de Singuerlín- Salvador Cabré per recollir les cartes pels Reis Mags. 
  • El Pare Noel visita The Corner: amb el Nadal, arriba el Pare Noel. Passarà pel The Corner, situat a la rambla de Sant Sebastià 14, de 17 a 19 hores. Hi haurà una bústia per deixar les cartes i un espai per fer-se fotos amb el gran amic barbut. 
  • El gran Quinto de Nadal: Torna a la CIBA una de les activitats amb més èxits de l'any passat, a les 17:30 tindrà lloc el "bingo" per la Gent Gran i a les 19 hores per a les famílies. Més de 450 persones ja han participat. Cal inscriure's a grameticket.cat. 
  • Festival Magicalia: El mag Flecky arriba amb un nou espectacle, protagonitzat per un noi tartamut que desitja pujar damunt d'un escenari. A les 21 hores en el Teatre Sagarra.
  • Tió de Nadal: el dia esperat ja ha arribat, el Tió de l'ACI començarà a cagar aquest divendres a les 18 hores en el carrer Major. Amb tiquets que s'aconsegueixen a les botigues participants, el Tió repartirà petits regals. 

A més, aquest divendres s'estrenarà a Santa Coloma el River Plate Circus, un circ tradicional familiar, que es quedarà fins al 7 de gener. A les 18 hores es podrà gaudir del primer espectacle.