Skip to main content

Cultura

La Ciba prepara diferents activitats durant el desembre

  • Carlos Alcivar

L’espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista, la Ciba, ha preparat diverses exposicions, tallers i activitats per gaudir en família durant aquest mes de desembre sobre l’educació, temes de sensibilització i creació artística. A continuació, les diferents activitats.

Exposicions a la Ciba

El passat 12 de desembre es va inaugurar l’exposició Arpilleres: Dones Disruptives, organitzada per la Fundació Ateneu Sant Roc, sobre el reconeixement i disrupció de dones molt importants i històriques com Rosa Parks, Frederica Montseny o Marie Curie. Estarà disponible fins al 31 de gener.

Des del 13 de desembre, també es pot gaudir de l’exhibició d’art per la campanya de sensibilització del racisme Jo no soc racista, però..., a càrrec dels Casals de joves i Centres Oberts Adolescents del Casal dels Infants.

A partir del 15 de desembre, també comença l’exposició SOS de la Fundació Vidal i Barraquer a través de l’Hospital de dia d’adolescents. Una exposició fotogràfica envers la salut mental dels joves que durarà fins al 7 de gener.

Xerrades i tallers per les famílies

Avui 14 de desembre, a les 17:30h, hi ha programat Com triar contes, com construir històries infantils, una xerrada pels infants de 3 a 6 anys.

El 15 i 29 de desembre, hi haurà el Joc lliure creatiu. Activitat pels infants, de 17 a 19 h, amb inscripció prèvia a la Ciba.

El 18 de desembre torna el Cercle de Pares, adreçada als pares amb infants. Un espai segur i de confiança sobre la criança, paternitat i experiències. Activitat presencial  de 17:30 h a 19:30 h.

El 20 de desembre, a les 17:30 h, repeteixen Els Dimecres Insòlits, a càrrec del Passatge Insòlit i Les Colomes. Crear, jugar i improvisar a través del teatre petit, artesà i més proper.