Skip to main content

Cultura

Últims dies per apuntar-se als Premis literaris DRAPS’24

  • Carlos Alcivar

La convocatòria per la tercera edició dels Premis de Dramatúrgia i Poesia Social (DRAPS) de la ciutat acaba el pròxim divendres 15 de desembre. Les persones interessades encara tenen el termini de sol·licitud obert  en aquests últims dies per presentar les seves obres literàries de dramatúrgia o poesia social.

Es tracta d’un concurs literari en què es guardonen els millors treballs literaris sobre temes socials. La convocatòria només té dues modalitats; teatre o poesia.  La millor peça dramatúrgica i la millor peça en la disciplina de poesia tindran una versió publicada en format de llibre imprès, cinquanta exemplars d’aquest i un premi en metàl·lic de 1.000 euros pels autors o autores.

Les obres presentades poden tractar diferents temes de qualsevol índole. Situacions socioeconòmiques, perspectiva de gènere, drets dels col·lectius LGTBI, infància, discapacitat, fenòmens migratoris, entre altres temes socials.

Només es pot presentar una obra per participant, text en català o castellà i rigorosament inèdit, sense cap publicació anterior en format físic com digital.

Els Premis DRAPS es lliuraran en el Teatre Sagarra. Tot i que la data no està fixada, serà durant el segon semestre de l’any 2024, segons les bases dels premis literaris de dramatúrgia i poesia.

Per més informació visitar la pàgina web gramenet.cat/premisdraps.