Skip to main content

Cultura

Carlos Leiva guanya la 10a edició de Juguem a Santa Coloma

  • Marina Tovar

L'últim diumenge de novembre es va tancar la desena edició de "Juguem a Santa Coloma", el popular joc de preguntes en línia sobre la història i la cultura de la ciutat. Amb una gran final, on van competir els 37 jugadors que van encertar totes les preguntes, el guanyador va ser Carlos Leiva. Juntament amb Alberto Garciarena, que va quedar segon i Lluïsa Francàs, tercera, tots tres han participat en el joc gairebé des de la seva creació en el 2013. 

L'alt nombre de finalistes va xocar tant a l'organització com als concursants, que es van haver d'enfrontar a una difícil prova final per demostrar els seus coneixements sobre Santa Coloma. Després de dues setmanes responent a preguntes en línia, es va donar als jugadors 12 imatges sobre llocs emblemàtics de la ciutat i 12 informacions que s'havien de relacionar. Ningú va poder encertar-les totes. 

En l'acte de lliurament de premi, es van repartir diversos obsequis. Els guanyadors van rebre un viatge, un rellotge esportiu o un sopar al restaurant Lluerna (primer, segon i tercer lloc). A més, entre els assistents, es van sortejar diverses entrades gratuïtes al Teatre Sagarra i a l'Auditori. Tots els finalistes van rebre també dues entrades i altres obsequis de record. 

Creix la participació

La directora del Museu Torre Balldovina i coorganitzadora dels jocs, Magda Clavell, va celebrar l'augment de participació respecte a l'edició anterior, amb 172 concursants. També Sara Martínez, setena tinent d'alcaldessa, va alabar els jocs i els va descriure com "una forma de conèixer la nostra ciutat de forma molt lúdica".