Skip to main content

Cultura

Ca la Sisqueta i Capfoguer celebren el seu 8è aniversari

  • Carlos Alcivar

L’associació Ca la Sisqueta i la Cooperativa d'autocupació Capfoguer Cervesa Artesana celebren el seu 8è aniversari demà dissabte 25 de novembre, a la plaça Pau Casals i a l’establiment de l’espai autoogestionat. Una festa amb entrada lliure per tothom qui vulgui gaudir d’activitats programades i menjar. És la primera gran festa que celebren des de la pandèmia de la Covid-19.

L’aniversari començarà al marí, a la plaça Pau Casals, a les 11:30 hores, amb una activitat familiar sobre jocs de taula narratius, a càrrec de Menta i Xocolata. Cap al voltant de les 13 hores, hi haurà el vermut de Ca la Sisqueta, amb música de DJ Perifèria Salsera per aquells qui vulguin ballar salsa.

A l’aniversari, hi haurà un tast de productes ecològics per part del grup de consum El Cabàs. A partir de les 14:30 hores, Ca la Sisqueta  i Capfoguer han organitzat una botifarrada popular, amb opció vegana. El preu per menjar serà de 7 euros (sense beguda).

Durant l’horari de matí, el pòdcast quinzenal Pasen al Fondo ha anunciat que faran la gravació d’un episodi en directe al local de Ca la Sisqueta de l’avinguda Santa Coloma, número 104.

A la tarda, al local, hi ha tres activitats musicals. A les 19 hores interpreta Capdellúpol Dj Set per animar la festa. A les 20 hores, la cantant de pop experimental i electrofolklore, Maria Lista, farà un concert a Ca la Sisqueta. A les 21 hores, Dj Rem & Rose són els encarregats de la cloenda de l’aniversari, amb propostes de dones artistes.

Una festa per commemorar l’autogestió de Ca la Sisqueta durant tots aquests anys i continuar oferint diversos projectes d’oci i plaer, aprenentatge i transformació social i política a Santa Coloma.

Fotos: Ca la Sisqueta