Skip to main content

Cultura

Torna la Feria d'Abril de Catalunya al Parc del Fòrum

  • Sara Simonet

Des d'avui i fins al pròxim 1 de maig, la Feria d'Abril de Catalunya tornarà al Parc del Fòrum de la mà de la FECAC.

Després de dos anys de suspensió, avui es realitzarà l'encesa de llums que donarà el tret de sortida a la setzena edició consecutiva de la Feria a la ciutat comtal.

Es preveu que aquesta nova edició sigui encara més participativa, solidària i sostenible que les anteriors. La Feria comptarà enguany amb un Punt Lila atès pel consistori de Sant Adrià del Besòs, en una clara aposta per una festa lliure de sexisme. El col·lectiu LGTBI també tindrà el seu propi estand, i durant algunes hores del dia, les atraccions no emetran música ni sirenes en sensibilitat amb les persones autistes.

L'emissora oficial de la Feria d'Abril 2022 serà Ràdio Tele Taxi, amb Justo Molinero al capdavant. La programació de la ràdio s'omplirà de contingut sobre la Feria i s'emetran diversos programes en directe des d'un estudi improvisat.

La gestió de les infraestructures i el control anirà a càrrec de l'empresa colomenca Macaru, de Manuel Calderón, que també gestiona el restaurant Font de l'Alzina.

Dues entitats andaluses de la nostra ciutat, la Hermandat Nuestra Señora del Rocío de Santa Coloma i el Rincón de Sevillanía, posaran la seva caseta a la Feria d'Abril 2022 segons ha informat l'organització de l'esdeveniment.

La Feria obrirà entre setmana des de les 18 h fins a mitjanit, excepte divendres que tancarà a les 3 de la matinada. Dissabte també tancarà a les 3 i diumenge obrirà a les 10 h del matí.