Skip to main content

Actualitat

La ministra d'Igualtat visita la Ciba: "Un espai de referència"

  • Marina Tovar

La ministra d'Igualtat, Ana Redondo, ha visitat aquest dijous la Ciba per conèixer aquest espai de referència i innovació feminista. Acompanyada de l'alcaldessa, Núria Parlon, ha passejat per les instal·lacions, saludant a l'equip directiu del centre de recursos i també al Consell de Dones, que tot just estava enmig d'una reunió. La ministra ha lloat aquest equipament públic: "És un espai de referència únic, on les polítiques públiques s'enfoquen en la defensa de la dona en un lloc físic i polivalent".

L'objectiu de la visita era conèixer el centre i compartir experiències per tal de poder imitar aquest centre en altres localitats del país. S'ha referit a aquest apropament com un "viatge necessari" per conèixer un espai on "les dones troben tot el que necessiten per continuar avançant en els seus drets". Ha posat èmfasi també en el paper que té aquest espai en l'empoderament femení, tant laboral, com social i cultural.

Abans de la visita a la centre de recursos per a dones, ha firmat en el llibre d'honor de l'Ajuntament. Allà s'ha reunit amb diferents representants institucionals, entre d'ells, membres de totes les formacions polítiques del consistori excepte Vox. Redondo ha aplaudit a l'alcaldessa de Santa Coloma: "Una dona referent i empoderada". "He vingut a aprendre de les polítiques públiques que es fan a favor de la igualtat en aquesta ciutat", ha expressat. 

Durant la seva estada, s'ha dirigit als mitjans per expressar la seva admiració per la Ciba i les polítiques públiques feministes de Santa Coloma. Tot seguit, els periodistes han aprofitat per preguntar-li sobre la sentència de Dani Alves, de la qual ha ressaltat la importància de que es posi en el consentiment en el centre i la necessitat d'alçar la veu per donar suport a les dones.