Skip to main content

Política

L’agenda política municipal d'aquest cap de setmana

  • Toni Salvador

A menys d'un mes de l'inici de la campanya electoral, la qual engegarà oficialment el 12 de maig, els partits continuen augmentant la seva presència a la ciutat. Cadascú amb el seu objectiu, presentar les llistes, acabar de conformar el programa electoral o presentar les seves respectives propostes, aquest cap de setmana enceten tres dies carregats d'actes, que podràs consultar seguidament.

PSC

El partit al govern municipal continua treballant en el seu programa de cara a les eleccions municipals. Per això, aquest dissabte 15 d'abril de 10:00 a 14:00 h estendran la seva carpa al mercat no sedentari del barri del Fondo, a la cruïlla entre Jacint Verdaguer i el carrer Bruc: una nova edició dels anomenats "Dissabtes Roigs", on donen a conèixer la candidatura i es recolzen en la ciutadania per elaborar les seves propostes.

ERC

Els republicans, els més avançats, presentaran avui el seu projecte de ciutat. L'acte estarà protagonitzat pel cap de llista per Santa Coloma, Gabriel Rufián, recolzat pel president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, i la portaveu republicana al Parlament de Catalunya, Marta Vilalta. L'acte es durà a terme aquesta tarda, a les 19:00 h, a l'auditori de l'Institut Puig Castellar.

Finalment, el diumenge 16 a migdia, a partir de les 12:00 h, celebraran la Festa de la República, un acte polític guarnit amb les actuacions musicals de Patatas Bravas i de Sondelvent, coronat per una paellada popular a les 14:00 h i la intervenció del Jovent Republicà de Gramenet.

En Comú Podem

Els comuns de Santa Coloma també participaran en el calendari d'actes del cap de setmana. En primer lloc, avui divendres a les 19:00 h celebraran la seva tradicional Concentració per la República a la plaça de la Vila, en homenatge a la data de proclamació de la Segona República espanyola.

En segon lloc, el dissabte 15 duran a terme la Jornada Programàtica definitiva on, a partir de les 10:30 h, mostraran els cinc eixos principals en què se centrarà la candidatura de cara a les municipals, i acabaran d'arrodonir-los amb les propostes que rebin de la ciutadania.

CUP-Gent de Gramenet

El darrer partit que diran la seva en aquest cap de setmana de política municipal és la CUP-Gent de Gramenet. El dissabte a les 12:00 h als Jardins de Can Sisteré, presentaran la seva llista definitiva per les municipals. L'acte, dirigit pel candidat a l'alcaldia, Aitor Blanc, comptarà amb el suport de la diputada al Parlament Eulàlia Reguant.

També hi intervindran el número tres de la candidatura, Carles Valls, i l'exregidora de SOM Gramenet, Patrícia Lafuente. Finalment, l'acte conclourà amb l'actuació de la cantautora colomenca Carla Salvador i un vermut popular.

Ciutadans

Els taronges també faran acte de presència a través de dues carpes informatives: el dissabte 15 d’11:00 a 13:00 h a Jacint Verdaguer amb Irlanda, de 17:00 a 19:00 h a la plaça Catalunya i, finalment, el diumenge 16 d’11:00 a 13:00 h a l’avinguda Santa Coloma amb Banús Alta.