Skip to main content

Política

El PSC presenta una llista definitiva continuista

  • Toni Salvador

Una candidatura continuista, amb cinc baixes respecte als actuals 17 regidors que ostenta el grup municipal que lidera Núria Parlon. La proposta de l'executiva local del partit, seguint les indicacions de l'alcaldessa, va ser aprovada per unanimitat pels assistents a l'assemblea extraordinària.

El PSC va presentar la candidatura en la Central Escènica. La llista que es presentarà a les eleccions municipals, una vegada sigui ratificada el pròxim 3 d'abril per l'executiva nacional del partit, s'ha elaborat en un ambient de total complicitat i pel sistema de cremallera en la qüestió de gènere. Tampoc hi ha hagut problemes aquesta vegada perquè Parlon fes l'elecció d'aquells que deuran acompanyar-la en el qual serà el seu cinquè mandat si aconsegueix retenir, com semblen mostrar tots els indicadors, l'alcaldia.

Entre les noves incorporacions destaca la del president de la Colla de Geganters, Aitor Muñiz Coronado, que ocupa la sisena posició i que al costat de Sara Martínez, en la novena, tenen assegurada l'acta de regidor. Per a Cristina Vargas, l'atleta Driss Lakhouaja i Belinda Morillo (15, 16 i 17) queden pendents dels resultats. De fet, les enquestes conegudes donen per segura la majoria absoluta de la formació socialista.

Cinc regidors deixaran els càrrecs en el govern

La llista socialista presentada per l’executiva del PSC local suposa la marxa de les tinentes d’alcaldia de Cultura, Petry Jiménez, i de Seguretat Ciutadana, Lídia Montero. I de tres regidors més: Joan Calzado, Soraya Santalucía i José Antonio Rodríguez. Els cinc tenien competències de govern en l’actual organigrama municipal.

Dels cinc regidors que deixaran el consistori en el proper mandat, només Jiménez (que tanca la llista en el número 27 de manera testimonial) i Rodríguez (número 20) estan presents en la nova candidatura.