Skip to main content

Política

Illa presentarà la candidatura de Parlon al Teatre Sagarra

  • Toni Salvador

Núria Parlon afronta el primer acte de campanya de cara a les eleccions municipals. Avui dimarts a les 19:00 hores, l'alcaldessa de Santa Coloma serà presentada oficialment com a candidata del PSC en un acte al Teatre Sagarra, el qual serà presidit pel primer secretari dels socialistes, Salvador Illa. Parlon va ser reconeguda oficialment com a candidata el dissabte anterior pel Consell Nacional del PSC en una sessió extraordinària celebrada a Viladecans.

L'alcaldessa aspira a ser reelegida per quarta vegada des que va ser escollida l'any 2009 per substituir Bartomeu Muñoz, qui renuncià per la seva implicació al cas Pretòria. Des d'aleshores, els socialistes han guanyat sempre, aconseguint en dues ocasions la majoria absoluta, objectiu que també tenen com a fita en els comicis d'enguany.

Els socialistes tenen previst presentar la llista al complet de la seva candidatura a mitjans de la quarta setmana de març, pocs dies abans que es tanqui el termini de presentació. Per ara, no ha transcendit qui pot sortir o entrar en la llista dels socialistes, tot i que es dona per fet que hi haurà canvis.