Skip to main content

Política

Les eleccions al Parlament s'ajornen fins al 30 de maig

  • Xavi Chica

El Govern de la Generalitat acaba de proposar oficialment a la taula de partits que les eleccions al Parlament de Catalunya s'ajornin fins al 30 de maig, i que per tant no se celebrin el proper 14 de febrer a causa de la situació sanitària ocasionada per la tercera onada de la Covid-19.

Fins ara, el PSC ha estat el partit més reticent a aquesta idea i ha presentat una proposta pròpia perquè els comicis se celebrin o el 14 de març o el 21 de març, com a molt tard. Finalment, però, tot sembla indicar que els socialistes s'avindran a acceptar la data definitiva del 30 de maig, quan s'espera tenir sota control la pandèmia.

Les eleccions al Barça també s'ajornen

Els socis i sòcies del Barça de Santa Coloma també hauran d'esperar per triar el nou president del club blaugrana després que aquest matí de divendres s'hagi confirmat l'ajornament dels comicis, que havien de celebrar-se aquest 24 de gener amb tres candidats optant al càrrec: Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa, que han estat els únics que han passat el tall de les signatures. El Procicat ha obligat en aquest cas a respectar el confinament municipal.

Encara no es coneix la nova data de les eleccions. 

Fotografia: Andreu Fernández.