Skip to main content

Política

Dimas Gragera serà el número 9 a la llista de Ciutadans a Barcelona

  • Xavi Chica

El parlamentari colomenc Dimas Gragera tornarà a repetir a les llistes de Ciutadans en les eleccions al Parlament de Catalunya que, si la situació sanitària ho permet, han de celebrar-se el proper 14 de febrer. El candidat de C's figurarà en el número 9 de la llista per Barcelona, posició que li permetrà renovar la seva acta de diputat si el partit taronja obté un bon resultat en els comicis. 

"Estic il·lusionat, agraït i amb moltes ganes. Crec que podem obtenir un bon resultat, estem en condicions de retallar la distància que assenyalen les enquestes en les properes setmanes", ha indicat Gragera en declaracions a El Mirall.net

Segons el representant de Ciutadans, "a Catalunya necessitem passar pàgina amb urgència. Encara estem vivint el processisme i en canvi molts altres temes socials, que són més necessaris que mai, continuen bloquejats. No ha estat una bona legislatura i hi ha moltíssims reptes oberts, cal treballar per la gent i nosaltres des de Ciutadans ho hem fet i ho continuarem fent", ha afegit. 

Pel que fa al possible ajornament de les eleccions, que es podria decidir aquest mateix divendres, Gragera ho veuria bé "sempre que sigui per raons sanitàries" i no per "interessos electoralistes dels partits que formen el govern". La data alternativa per a les eleccions al Parlament que ja comença a sonar és la del 30 de maig de 2021.