Skip to main content

Política

Demà se celebra un nou ple telemàtic a partir de les 18h

  • Xavi Chica

Demà dilluns 28 de setembre tindrà lloc la sessió ordinària del ple municipal corresponent al mes de setembre. Es farà novament de forma telemàtica a partir de les 18 hores de la tarda. 

Entre els diversos temes previstos per a la primera sessió després de les vacances de l'estiu figura l'aprovació, de forma inicial, d'una modificació de planejament a l'espai situat al costat de la Plaça de les Cultures del barri del Raval per fer possible la construcció de la nova comissaria de la Policia Local, així com d'un edifici públic de 168 habitatges de lloguer assequible. 

Un altre dels punts que s'abordaran serà la problemàtica de les okupacions a la ciutat. Catalunya és la zona de l'Estat on més ha crescut aquest fenomen ens els últims temps i a Santa Coloma també han tingut lloc alguns episodis conflictius. En aquest sentit, el grup municipal de Ciudadanos presentarà una moció perquè es combati amb més duresa l'okupació i demanarà la creació d'una unitat policial especial. Avui dia, col·lisionen dos drets bàsics com són el dret a la propietat privada i el dret a tenir un sostre, ambdós emparats per la Constitució. 

El ple de demà dilluns el poden seguir clicant en aquest enllaç