Skip to main content

Esports

La Grama treu bitllet per somiar amb el play off

  • Josep M. Roca

Tres victòries consecutives (més un empat a Vilafranca) i les dues últims amb un joc molt convincent  ha canviat les expectatives de la FE Grama en la Lliga. L’equip de Joan Esteva ha fet un canvi a millor que l’ha permès estar més a prop de la zona de play off d’ascens que de la zona  de descens.

Els colomencs han arribat als 40 punts, una xifra que podria ser suficient per aguantar la categoria, ja que quan queden quatre partits per jugar-se, dotze punts, l’avantatge sobre el Vilafranca és de 8 punts més. I els partits que té l’equip penedesenc és força complicat, ja que rep a casa L’Hospitalet i Olot. A més, visitarà Mollerussa i Prat.

La Rapitenca que té un partit pendent (empat a 1 en el minut 75 contra Mollerussa) i podria empatar amb els vilafranquins visita Reus i Girona i rep al Tona i L’Escala. La Grama visitarà Vilassar i Terrassa al Sant Cristóbal, rebrà el Badalona i acabarà la lliga a Castelldefels, que és el cuer i ja no pot atrapar els colomencs.

Aquesta situació donarà molta tranquil·litat a la plantilla blava i, en cas de donar la sorpresa a Vilassar qualsevol cosa seria possible. L’equip ha segellat pràcticament la permanència i ara es permetrà el luxe de somiar amb un objectiu que encara no fa un mes semblava un impossible.   

Tècnic i directiva no colen pensar en aquesta possibilitat; però diumenge a la tarda quan saltin a jugar al camp del Vilassar ja sabran tots els resultats de la jornada, ja que la majoria de partits es jugaran el dissabte, en avançar-se la jornada perquè el dimecres 1 de maig, dia festiu, es jugarà la penúltima jornada. La Grama visitarà el Sant Cristóbal.

Temporada de vaivé de la Grama que pot tenir un final feliç inesperat. El joc de l’equip des de que Joan Esteva n’és l’entrenador permet aquest somni. Davant el Pobla de Mafumet, la Grama va guanyar per 2-0 amb gols d’Ignasi Varona i de Adrián Padillo. El gol de Padillo va ser un gol extraordinari des del camp propi.

A falta de quatre partits, la Grama se situa en onzena posició amb 40 punts. Es troba a vuit punts per damunt del descens.

El Juvenil A guanya i està a quatre del descens

El Juvenil A de la Grama va guanyar per 3-0 al CF Lloret, amb gols d’Eric Alcaide, Airan Ruvira i Unax Paniagua. Amb aquesta victòria, l’equip se situa en onzena posició amb 31 punts, a quatre del descens. A falta de quatre partits per acabar la temporada, haurà d’ampliar distàncies amb els seus rivals directes, el Poble Sec que té 28 punts i el Cornellà B que té 27 punts.

 

Fotografies: Fundació Esportiva Grama