Skip to main content

Esports

Industrias perd contra el Noia per 4-3 i se situa fora del play-off

• Dani Mormuz

Industrias va perdre el passat divendres el partit contra el Noia Portus Apostoli per 4-3. Era un partit clau, ja que els de Xavi Closas ocupaven la vuitena plaça després de la victòria amb el Valdepeñas. Amb aquesta derrota baixen a la novena posició, amb 38 punts, i se situen a un punt de les places de play-off

El partit va començar de cara a Industrias, amb un gol de Nil en el minut 5. Però només dos minuts després, Pazos posava l’empat en el marcador. Els dos equips van tenir oportunitats durant la primera part, però els porters van saber com fer-ho de manera que cap dels dos va aconseguir materialitzar el gol.

En la segona part, es va notar que el Noia lluitava per la victòria i per mantenir-se fora de les places de descens, perquè va ser superior. En el minut 21, Edu Jabá va aprofitar un rebot per avançar-se en el marcador. Els gallecs van poder ampliar la distància en diverses ocasions, però no va ser fins el minut 35 quan Lluc va posar el 3-1

Un minut després, a Borja Puerta se li escapava una pilota que semblava tenir controlada, i Pirata va aprofitar per marcar el 4-1 amb la porteria buida. Llavors, Industrias va optar per un atac a cinc com a única possibilitat per a remuntar, i va estar a punt d’empatar.

Després d’un minut, Peña va fer el 4-2, i Tolrà va marcar el 4-3 d’un xut exterior ja al minut 39. Però no va ser possible aconseguir l’empat. Industrias deixava escapar uns punts claus per seguir en la lluita del play-off, tot i que encara hi ha opcions.

A falta de tres jornades, els de Xavi Closas segueixen amb l’objectiu de finalitzar la temporada com a mínim en la vuitena plaça. El pròxim partit serà contra l’Azira FS aquest divendres 26 d’abril, a les 19:30h, al Pavelló Nou.

Fotografies: Industriasmedia