Skip to main content

Esports

Victòria de la Grama que li permet seguir escalant posicions

  • Josep M. Roca

Tres victòries seguides, dues fora de casa, han catapultat la FE Grama a la classificació. Els homes de Solivelles han sumat el millor partit de la temporada, amb victòria davant un Peralada que només va avançar línies després del gol de Peris, ha ficat la FE Grama de ple en la lluita per situar-se a la zona del play-off. Amb 12 punts de 15 en els darrers partits jugats.

L'equip s'ha col·locat a tres punts de la zona de play-off. Només Olot i L'Hospitalet s'han escapat, són els grans favorits, a deu i nou punts per sobre dels colomencs. El tercer és el Reus, a quatre punts i a tres hi ha Tona i Montañesa. Just els cinc equips amb què han perdut els colomencs. Per contra, la Grama no coneix la derrota amb cap dels equips que té per darrere a la classificació.

Una recuperació clara de l'equip en atac als cinc partits jugats en un mes ha marcat set gols dels 12 aconseguits i en defensa només ha rebut tres dels tretze encaixats. I el calendari que ve sembla propici per als blavosos.

Aquest any queda el partit contra el Vilassar a casa. Al gener, començarà a casa contra Sant Cristòfol, viatjarà a Badalona per rebre Castelldefels al tancament de la primera volta. L'equip ha agafat confiança i és fiable a casa i fora. La Grama té una gran oportunitat per estar a la zona alta buscant aquell play-off que era l'objectiu de la temporada i pels últims resultats és molt a prop.

Foto: FE Grama