Skip to main content

Esports

Industrias guanya al Peñíscola i entra en posicions de play-off

• Xavi López

Industrias es va fer ahir amb els tres punts després de guanyar al Peñíscola (4-2). Aquest triomf deixa als de Xavi Closas en llocs de play-off amb un total de 27 punts. Les derrotes d'Inter i Xota han permés que l'equip s'alci fins a la setena posició. A més, Industrias està tan sols a un punt del Manzanares, el seu pròxim rival, que no es troba en el seu millor moment ja que arrosega cinc derrotes consecutives.

Es va començar avançant 0-1 el Peñíscola al cap de tres minuts de partit en un llançament de falta de Pani. Industrias va intentar empatar amb diverses ocasions, però el porter Gus es va fer gran i va evitar el gol industrial.

Ningú aconseguia marcar i semblava que al descans el Peñíscola se n'aniria al davant al marcador... però no va ser així. En una contra Cardona va empatar 1-1 quan faltaven 4 segons per arribar al descans. Quan van quedar 5 dècimes, els de Xavi Closas van provocar la sisena falta i Álex Verdejo va transformar el 2-1 al doble penal. En quatre segons Industrias va aconseguir donar-li la volta al marcador.

Van buscar l'empat els jugadors peniscolans a l'inici de la segona part, però es van anar topant amb les parades de Borja Puerta. Industrias defensava i esperava la seva oportunitat a la contra. En una, Khalid va marcar el 3-1 finalitzant una jugada de Cardona. Aquest gol encaixat quan faltaven 5:37 del final va fer que l'entrenador del Peñíscola, Santi Valladares, optés per jugar amb porter-jugador.

Diego Sancho va retallar distàncies a minut i mig del final. Tot i que el Peñíscola va continuar bolcant-se a la recerca del gol, a pocs segons del xiulet final els industrials van sentenciar el partit després d'una recuperació de Povill a mitja pista que va finalitzar sense porter, col·locant el 4-2 definitiu.