Skip to main content

Esports

Torna Industrias, que s'enfronta aquesta nit a les 21h al Peñíscola

  • Xavi López

Després de més d'un mes sense competició oficial, Industrias torna a competir avui en lliga. Ho farà a les 21h al Pavelló Nou, on rebrà al Peñíscola. Els de Xavi Closas tenen en el punt de mirar pujar posicions per tal d'entrar dins el play-off d'ascens. Si Inter i Xota punxen en els seus respectius partits i Industrias guanya, podrien arribar fins la setena plaça. Tot i que els de Castelló arrosseguen tres jornades consecutives sense guanyar, abans de l'aturada van aconseguir empatar contra el FC Barcelona (3-3), líder en solitari de la classificació. 

Resultats dels amistosos durant l'aturada internacional

Industrias va tenir un parell de trobades amistoses durant aquest recés. Al primer amistós, van patir una derrota davant l'Osasuna Magna per un marcador d'1-5. Tot i això, en el segon amistós, van aconseguir recuperar-se i van vèncer la selecció nacional del Kirguizistan 4-2. 

D'altra banda, el Peñíscola va tenir un parell d'actuacions amb èxit en els seus amistosos. Al primer, van derrotar Manresa per 0-3, demostrant un rendiment sòlid. Després, al segon amistós, es van emportar el Trofeu Family Cash en vèncer l'Alzira per 1-2. Aquests resultats indiquen un exercici consistent i reeixit durant la "minipretemporada" de l'aturada de seleccions.

El capità Corso, sotscampió d'Amèrica

Sebastián Corso es va proclamar sotscampió de la Copa Amèrica 2024 amb la selecció d'Argentina després de perdre la final contra Brasil (2-0). El capità industrial va marcar un gol i va donar una assistència durant el torneig.