Skip to main content

Esports

El futbol sala colomenc comença amb mal peu el 2024

• Xavi López

L'inici del 2024 no ha sigut el més bo pel futbol sala colomenc. Per un costat, Industrias va perdre l'amistós davant el Full Energía Zaragoza, un equip de segona divisió. Per l'altre, Adolfo va caure en la final de la Supercopa d'Espanya, en la que Jimbee Cartagena va superar 1-2 als blaugranes.

Industrias segueix pagant els errors denfensius

Al primer temps, Industries va dominar el joc, però va mancar d'encert als metres finals. Un error a la defensa va permetre a Preciado marcar el primer gol per a Full Energía Zaragoza. Tot i diversos intents dels industrials, el segon error defensiu va portar Shunta a fer el 0-2 abans de l'equador del període. Povill va anotar al minut 15, tancant la primera part amb un marcador d'1-2.

La segona meitat va començar amb un gol d'hora d'Iván Romero pels visitants, ampliant l'avantatge a 1-3. Tot i els intents d'Industrias, els saragossans van augmentar el seu avantatge amb gols de Romero, Preciado i Pasamón, amb els que s'arribava a l'1-6. Tres minuts abans del final Povill va fer el segon gol local. però la cosa no quedaria aquí. En el minut 40 van marcar-se tres gols, dos del costat industrial (Verdejo i Corso) i un pels de Saragossa (Romero). Amb el marcador de 4-7 conclouria l'amistós, on els errors propis i manca de punteria dels de Xavi Closas van condemnar l'equip.

Adolfo es queda sense Supercopa d'Espanya

El colomenc Adolfo Fernández no va poder revalidar el títol i va veure com Jimbee Cartagena aconseguia donar-li la volta al marcador per emportar-se la Supercopa d'Espanya (1-2). Pito va avançar els culers, però Motta i Tomaz, qui va ser escollit MVP del partit, van capgirar el partit per donar el títol als de Duda.