Skip to main content

Esports

Industrias visita avui a les 16h al Palma en el darrer matx de l'any

  • Xavi López

Industrias posarà punt i final a l'any enfrontant-se a Mallorca Palma Futsal avui a les 16h, en un partit que es podrà seguir en directe per Esport3. El vigent campió d'Europa arriba amb la moral alta després de guanyar la Intercontinental al Brasil, culminant així un 2023 històric. Xavi Closas, l'entrenador, incorpora una cara nova a la convocatòria, el jugador del filial Joan Vázquez. La resta de l'equip, incloent-hi els internacionals Corso, Hirata i Khalid, està disponible.

Des de fa més de tres anys, Industrias no coneix la derrota a Son Moix, amb l'última derrota datant del 17 de desembre de 2019. Durant aquest temps, l'equip ha aconseguit victòries o empats en les seves visites a terres balears. La temporada passada, van ser l'únic equip que va sumar punts a la pista de Mallorca Palma Futsal durant la fase regular de la Lliga, amb triomfs de 1-2 (20-21) i 2-7 (21-22).

Amb l'objectiu de començar amb bon peu la segona volta del campionat, els industrials esperen afrontar la pausa nadalenca amb optimisme. Malgrat que Mallorca Palma Futsal ha mostrat una certa inconsistència com a local aquesta temporada, sorprendre l'equip Antonio Vadillo no serà fàcil.