Skip to main content

Esports

La Grama guanya a la Muntanyesa i s’allunya del perill (3-1)

  • Josep M. Roca

Una molt bona primera meitat va permetre la FE Grama quedar-se els tres punts en el derby comarcal contra el CF Muntanyesa, que està en caiguda llibre. Els colomencs van saber aprofitar les seves oportunitats i amb una bona defensa van aprofitar dues badades en defensa per marcar els dos gols amb els quals van arribar al descans. Nil Pradas i Ignasi Varona van marcar empenyent a la xarxa dues pilotes que els van quedar mortes dins l’àrea de meta de la porteria que defensava l’ex Grama Pablo Chacón.

En la segona part, com és normal en l’equip de Joan Esteva, els locals van deixar la iniciativa als grocinegres que ben aviat van aconseguir el seu gol i van posar el patiment a les grades. El tècnic colomenc, va retardar la posició de Roger Garcia que jugava de referència al davant i Alliou Traoré va col·locar-se de davanter centre.

Aquesta aposta tàctica va permetre als colomencs recuperar la possessió de la pilota i tornar a buscar la porteria visitant, ajudat per les línies avançades dels homes de Raúl Paje. Això es va traduir en el tercer gol de la Grama rematat per Ñito després d’una excel·lent jugada col·lectiva.

Quan la feina semblava feta, dues targetes en 4 minuts vistes per Roger García van obligar el migcampista a deixar el seu equip amb dues homes. Quedaven 15 minuts de joc –més sis d’afegit- en els quals la bona tasca defensiva i el desencert atacant van fer patir molt a la grada, però l’objecftiu de no encaixar, clarament propiciat pels canvis que va fer el tècnic local, es va acabar aconseguir i, a més, amb l’average favorable.

En la classificació de la Tercera Grup V, la Grama ocupa l’11a posició, empatat amb Mollerussa i Muntanyesa, però queda pendent de jugar-se el partit Muntanyesa-Mollerussa i el conjunt lleidatà té un partit suspès –queden 20 minuts- al camp de la Rapitenca amb empat a 0.

A la Grama li queden sis partits, quatre dels quals haurà de jugar-los fora de casa. Un calendari complicat, però el 5 punts d’avantatge actuals són una petit garantia de cara a afrontar el tram final de la lliga.

Fotos: FE Grama