Skip to main content

Esports

La FE Grama comença a ensenyar els nous fitxatges 2022/23

  • Josep M. Roca

La presència de Josep Sicart com a nou Secretari Tècnic de l’entitat, ha donat a la FE Grama una nova manera de treball. Poc a poc la feina de canvi que la sev contractació havia de suposar per força comença a veure’s en les informacions que dona el club.

El primer equip de la Fundació Esportiva Grama va  anunciar 5 fitxatges i el retorn d’un cedit. Les noves cares sn les següents:

Godbless Igbinigie: Extrem de molta qualitat que les darreres temporades ha jugat a l'EE Guineueta.

Hamza Bakali: Centrecampista de 21 anys procedent de l'EC Granollers. En el seu passat hi ha el Cerdanyola i el planter del Gimnàstic Manresa.

Marcos Olmo: El porter torna a la que va ser casa seva, d’on va sortir quan era juvenil juvenil. La temporada passada va jugar al Santfeliuenc.

Joan Gual: El mitjapunta ha jugat a Tercera amb l'EC Granollers i les dues darreres temporades a Primera Catalana amb el CE Mataró. Format a l'escola del Barça i al futbol base colomenc.

Iván Torreblanca: Lateral dret nascut al 2001 amb temporades a Tercera (CE Banyoles i CE L'Hospitalet). Format a l'escola del FC Barcelona, juvenil a Mataró i al DH Cornellà.

Jonathan Linares: Lateral dret que torna a l’entitat on va jugar fa dues temporades i després d’estar cedit al Santfeliuenc.

Daniel Palomeque: Central que ve l’Atlètic Sant Just (Primera Catalana) i que durant la darrera temporada ha jugat de lateral dret i, en alguns casos, en posicions més avançades a l’extrem dret. (en la foto de la notícia)

El club ja ha confirmat les baixes de fins a vuit jugadors, fins ara.

Es tracta del migcampista Fran Hernández, el capità Roger Peris, el central Adrien Awana,el lateral esquerra Omar Monterde, el migcampista Aleix Díaz, el migcampista Oriol Molins, el ,defensa Jacob Akrong, el devanter Javier Solsona i el lateral dret 'Rubi' Cruz.