Skip to main content

Esports

Més de 650 persones corren la mitja marató i els 10km de la UCA

  • Xavi Chica

Un total de 653 corredors populars, sumant els que van inscriure's a la distància de la mitja marató (363) i els que van optar per fer la de 10 quilòmetres (290), van participar en una de les jornades grans de l'atletisme de casa nostra, la Mitja Marató Colomenca que organitza la UCA. 

Els guanyadors de la mitja marató van ser Lucas Alonso en categoria masculina (amb un temps de 1h11:49) i Susana Lombardo (1h33:06). 

Pel que fa a la distància de 10 quilòmetres, els guanyadors de la prova van ser David Piñol (amb un temps de 34:27) i Alexandra Guadalupa (39:21). 

Entre els participants va destacar també la figura de Salvador Illa, líder dels socialistes a Catalunya, que va completar la mitja marató amb un temps de 1h41:50, i de l'alcaldessa de Santa Coloma Núria Parlon, que va signar un temps de 1h56:06. La meteorologia va respectar i no va ploure en el transcurs de l'esdeveniment esportiu, que també va reunir a molts ciutadans pels carrers animant als corredors.

A l'arribada a les pistes d'atletisme Antonio Amorós, cervesa o refresc i merescut entrepà de botifarra més una bossa d'obsequis per als 'finishers'. La prova també va comptar amb la inestimable col·laboració de molts voluntaris que van fer que la prova transcorregués amb claredat i normalitat. 

Fotografia: Andreu Fernàndez.