Skip to main content

Esports

Un dia pels Premis Molt Bàsquet més solidaris

  • Toni Salvador

Els Premis Molt Bàsquet han superat la pandèmia, i aquest diumenge 3 de juliol tornaran a omplir el Teatre Sagarra. Enguany en la seva 9a edició, l’organització ha revitalitzat l’acte, que estrena un nou logotip, un nou sistema de votació, assoleix el seu rècord de patrocinadors i porta més enllà que mai la seva voluntat solidària.

En primer lloc, els premis han sorprès amb una renovada imatge, que exemplifica amb el seu nou logotip.  De la mà de l’estètica, la gala també presenta un actualitzat sistema de votació: aquest any s’ha combinat la participació dels entrenadors colomencs, la qual va afegir-se al 2017, amb la decisió final d’un Comitè d’Experts, entre els quals es troben figures destacades com els exjugadors Ana Maria Moreno, Sergio Montilla i José Carlos Broncano. “El  mètode del Comité ha sigut un  èxit” assegura David Parra, director del TBC, “i molt segurament tornarà l’any vinent”.

Un altre punt destacat és el del rècord de patrocinadors. Parra valora el “comptar amb patrocinadors que entenen i coincideixen amb el nostre projecte a la ciutat”, un fet que, per primer cop, els permetrà lliurar medalla als equips reconeguts. Il·lusionats amb la tornada, però, l’organització també para els ulls a l’any vinent: la desena edició, que “oferirà moltes sorpreses”, diu Parra.

Més enllà del bàsquet: objectiu 1.000 quilos

En aquesta 9a edició, els Premis Molt Bàsquet tornaran a apostar per la solidaritat. La meta d’enguany s’amplia als 1.000 quilos d’aliments després dels 350 recollits al 2019. Una xifra "força ambiciosa, però realista", afirma David Parra.

És per això pel que la organització apel·la a la col·laboració de tots els assistents, la participació dels quals es motivarà amb la celebració de diferents sortejos durant la gal·la. La recollida estarà també oberta als no assistents que s’acostin al Teatre, que podran participar al sorteig (el resultat es publicarà a les xarxes socials). La quantitat total recollida es dedicarà a l’entorn de la ciutat mitjançant la col·laboració amb la Creu Roja del Barcelonès Nord.

Alguns clubs ja han contribuït a la causa, com és el cas del Bàsquet Neus, que recollí 64 quilos al Memorial Josep Grau, l’ADE Fuster, que en recollí 110 a les Jornades Esportives, i el Draft Gramenet, que n’aplegà 58 a la seva diada. A partir d’ara, 768 quilos resten per l’objectiu final del 3 de juliol.