Skip to main content

Esports

La FE Grama recupera a Juan Carlos Oliver, antic capità de l'equip

  • Xavier López

La Fundació Esportiva Grama continua preparant-se per la temporada 22/23. El conjunt colomenc reforça la plantilla amb el fitxatge de Juan Carlos Oliver, qui va ser capità de la FE Grama en els ascensos a Tercera. El central torna al club després d'estar una temporada al Cerdanyola, equip que es trobava a Segona RFEF però que aquest any ha perdut la categoria.

Juan Carlos ve per fer dupla amb Sergio Juste, central provinent de l’Hospitalet, considerat un dels millors de la categoria. També Adri Gimeno, migcampista del Sant Andreu, s’ha incorporat a l’equip per la propera temporada. Incorporacions que es sumen a les de Juan Sosa, Daniel Palomeque, Godbless Igbinigie, Hamza Bakali, Marcos Olmo, Joan Gual i Iván Torreblanca. A més, s'ha confirmat l'ascens al primer equip de Víctor Tortajada. El central ha signat una molt bona temporada al Juvenil A.

Pretemporada i inici de Lliga

La Grama començarà la pretemporada el 26 de juliol i disputarà el torneig d'Històrics, que es jugarà entre els dies 1 i 7 d'agost. L'inici de lliga s'espera que sigui el segon diumenge de setembre. Per aquest motiu, la FE Grama sol·licitarà jugar com a visitants les primeres jornades del campionat. En aquest període de temps, encara s'estaran duent a terme els canvis de gespa que l'Ajuntament va aprovar pels camps municipals de la ciutat.