Skip to main content

Esports

Dinamic triomfa als Campionats d'Espanya Fitkid d'Elda

  • Toni Salvador

L’escola de ball Dinamic Santa Coloma ha triomfat als Campionats d’Espanya Fitkid celebrats a Elda, Alacant. Després d’arrasar a Catalunya a l’abril, Dinàmic ha marcat terreny a nivell nacional emportant-se fins a cinc medalles a la competició celebrada el 14 i 15 de maig.

En primer lloc, Marta Salvadó va emportar-se la palma, tot proclamant-se campiona d’Espanya en categoria adult individual. Seguidament, el grup adult també va pujar fins al més alt del podi, aconseguint el segon campionat nacional per l’escola colomenca.

El grup kid promo i l’equip adult van penjar-se la medalla de plata. Finalment, a la categoria fantasia, a la qual els equips expliquen una història a través de la dansa, les acrobàcies, el maquillatge i la vestimenta, el grup adult també va aconseguir la plata. Les victòries han valgut a l’escola de ball un passi pel Mundial de Fitkid però, de moment, no contemplen participar-hi per motius econòmics.

Aquest cap de setmana, Dinamic ha participat a l’Open Night. A les 19:00 h de la tarda, l’equip de competició va fer tres coreografies al carrer, deixant bocabadats a tots els assistents a la mostra. El 17 de juliol, l’escola celebrarà el festival de fi de curs, que es durà a terme al Tetare Sagarra.

Fotografia: Marta Salvadó al més alt del podi, Dinamic Santa Coloma.