Skip to main content

Economia

Oberta la convocatòria per participar en el Consolida't Barcelonès

  • Xavi López

Obertes, des d'aquest darrer dilluns, les inscripcions per a la participació al programa Consolida’t Barcelonès. El programa, promogut pels ajuntaments de Santa Coloma i Badalona i gestionat per l'ens municipal Grameimpuls, té com a objectiu abordar les necessitats concretes dels autònoms, amb un enfocament en la millora de la competitivitat empresarial.

Les places són limitades, i les sol·licituds es gestionaran per ordre d'inscripció fins a esgotar-les. Les empreses i persones autònomes interessades poden posar-se en contacte a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al telèfon 93 466 52 24.

El Consolida’t Barcelonès ofereix assessorament integral en diverses àrees, incloent màrqueting i vendes, legislació especialitzada, economia verda i circular, sistemes de millora i qualitat, internacionalització, transformació digital, igualtat i relacions laborals, innovació i patents, control econòmic i financer, i organització i sistemes de producció. A més, els participants tindran accés a una àmplia oferta formativa complementària, amb sessions ja programades per al primer semestre, que es poden consultar aquí.

Abans de l'esdeveniment, Grameimpuls ha organitzat una sessió informativa virtual programada per al proper 27 de febrer a les 15h. Per participar-hi, cal registrar-se a través del següent enllaç