Skip to main content

Economia

Grameimpuls mantindrà els seus serveis durant l'agost

  • Xavi López

Durant el mes d'agost, Grameimpuls continuarà oferint els seus serveis d'assessorament i suport en temes laborals i emprenedoria a la població. Aquelles persones que necessitin ajuda hauran de sol·licitar una cita prèvia trucant al número de telèfon 93 466 52 24, visitant el lloc web  o utilitzant l'aplicació mòbil.

Les sessions d'atenció es realitzaran de dues maneres: presencialment al Centre d'Empreses Can Peixauet (ubicat a l'avinguda de la Generalitat, 99-101) o en format virtual, des de les 9 del matí fins a les 2 de la tarda. Tanmateix, cal tenir en compte que la setmana del 14 al 18 d'agost, les activitats estaràn suspendides i no es realitzaran assessoraments durant aquest període.

Pel que fa al Servei d'Informació i Orientació Laboral (SIOL), l'horari d'atenció d'estiu serà del 28 de juliol a l'1 de setembre, amb disponibilitat de 9 a 14h, sempre sota cita prèvia. Pel Servei de Foment Empresarial, també es mantindrà en funcionament durant el mateix període, però amb horari intensiu (excepte durant la setmana del 14 al 18 d'agost). Així, el Centre d'Empreses Bosc Llarg obrirà de 8 fins a les 14h, mentre que el Centre d'Empreses Can Peixauet estarà disponible de 9 a 14h. Les empreses ubicades als vivers podran continuar accedint als seus espais habitualment.

Finalment, el Servei d'Intermediació Laboral continuarà gestionant les ofertes de feina, i les empreses interessades podran posar-se en contacte trucant al 617 922 359.