Skip to main content

Economia

Inscripcions obertes per a la 2a edició del cicle #SocDigital

  • Marina Tovar

Ja estan obertes les inscripcions per al cicle de formacions de #SocDigital. Amb més de 25 hores formatives, el cicle comença avui amb un taller sobre la venda online. L'objectiu principal d'aquest cicle és afavorir la competitivitat i el creixement dels negocis mitjançant les noves tecnologies.

Aquestes formacions són gratuïtes, però les places són limitades. Es poden inscriure totes les empreses i autònomes del barcelonès nord, però amb prioritat als negocis que ja estiguin participant en el programa #SocDigital. En la primera edició van participar més de 60 empreses, i ja més de 30 negocis han sol·licitat adherir-se aquest any.

Les empreses i autònoms podran aprendre a treure el màxim profit empresarial a les eines digitals com les xarxes socials, newsletters, la intel·ligència artificial. A més, el cicle compta amb una consultora especialitzada en transformació digital de pimes i microempreses, que realitzarà una valoració inicial del grau de digitalització, formació específica i assessorament i una diagnosi final.

La participació en la iniciativa busca acompanyar les empreses colomenques a fer el salt digital. A més, és un dels requisits per accedir a les subvencions municipals a la digitalització de negocis que pròximament convocaran l'Ajuntament i Grameimpuls amb el finançament de l'AMB.