Skip to main content

Economia

El 88% dels contractes gestionats pel projecte "30 Plus" són fixos

  • Xavi López

El 88% de les contractacions que Grameimpuls ha gestionat en el marc de la convocatòria del 2022 del programa 30 Plus han estat indefinides. És un increment del 45% respecte a l’edició anterior, on només el 33% dels contractes eren fixos. Aquest augment de contractes indefinits és en gran part resultat de la recent reforma laboral.

Aquest programa ha facilitat la inserció laboral de 94 persones a Santa Coloma, 50 dones i 44 homes, i ha beneficiat 67 empreses del territori, les quals han rebut subvencions per afavorir la inserció laboral de persones desocupades de 30 anys o més.  De les contractacions realitzades, 83 són indefinides mentre que 11 són temporals. Pel que fa a les 67 empreses col·laboradores, majoritàriament del sector serveis, el 58% d’elles es troben a Santa Coloma. 

A més de rebre subvencions, el programa 30 Plus ha ofert a les empreses suport en la preselecció de candidats, formació relacionada amb el lloc de treball, seguiment de la formació, acompanyament durant tota la durada del programa, assessorament en la preparació i sol·licitud de la subvenció.