Skip to main content

Economia

Grameimpuls duplica el seu pressupost per fer front a la crisi

  • Sara Simonet

El pressupost de Grameimpuls per a 2021 serà de 14,1 milions d'euros, el doble de l'inicialment estimat. Gràcies a les subvencions extraordinàries d'organismes supramunicipals i del pla de xoc que des del govern local s'ha posat en marxa per donar resposta al context actual provocat per la pandèmia, el pressupost que es destinarà enguany a donar continuïtat a les prioritats socials, ha augmentat de manera significativa.

Es calcula que més de 800 empreses i unes 6.000 persones de la ciutat es podran beneficiar de les diferents accions. Les àrees d'activitat on es destinaran més recursos seran les dels plans d'ocupació (42%), promoció de l'ocupació i l'orientació laboral (30%), la formació (17%), així com el paquet d'ajuts destinats a l'emprenedoria i la promoció empresarial (11%).

L'assignació de recursos d'enguany posa l'accent en accions per fer front a la crisi econòmica causada per la pandèmia de la Covid-19. D'aquesta manera, es promourà, principalment, l'ocupació de persones que estan a l'atur.