Skip to main content

Economia

El Mercat Sagarra prepara gran varietat d’activitats per Nadal

  • Sara Simonet

El mercat Sagarra prepara una campanya de Nadal plena d'activitats i sorteigs per a tothom. El 23 i el 24 de desembre, els usuaris i usuàries podran gaudir de "La Ruleta", que repartirà o bé ampolles de cava o bé bosses pròpies del mercat per fomentar la sostenibilitat i la reducció de l'ús dels envasos de plàstic. Cada 20 euros de compra, es tindrà dret a una tirada en aquesta Ruleta.

Seguint amb les activitats preparades, els dies 4 i 5 de gener, el Mag Fleky s'encarregarà d'animar l'espai amb la seva màgia i el seu espectacle. Ell mateix serà l'encarregat de treure el nom dels premiats del sorteig que el Mercat Sagarra prepara per al dia 5. Aquest repartirà carrets de la compra entre els usuaris que hagin dipositat la seva papereta en la bústia destina al sorteig col·locada a l'entrada principal del mercat.

Els dies 22 i 23 de desembre el mercat Sagarra estarà obert durant tot el dia, i a partir dels 20 euros de compra, els clients podran gaudir d'una hora de pàrquing gratuït al pàrquing de la Rambla Sant Sebastià, i per un euro més, podran gaudir de fins a dues hores d'aparcament. D'aquesta manera, des del mercat es vol potenciar el comerç local i de proximitat.