Skip to main content

Economia

L'Agrupació impulsa unes 'súper rebaixes' a partir de l'1 de juliol

  • Sara Simonet

De l’1 al 10 de juliol l’Agrupació del Comerç i la Indústria torna a posar en marxa les Rebaixes a la Fresca. Enguany anomenades Súper Rebaixes Encadenades a causa del fet que tots els comerços participants s’encarregaran de repartir, no només les seves promocions, sinó també les de la resta dels comerços que hi participen en la iniciativa.

En aquesta nova edició hi participen 23 comerços locals els quals repartiran als seus establiments flyers amb les seves promocions i descomptes, i també, les d’altres comerços. L’objectiu d’aquest nou enfocament de la iniciativa és crear una forta xarxa de comerços locals i, alhora fomentar el comerç de proximitat entre els colomencs i les colomenques.

L’Agrupació vol destacar un cop més, que tot allò que es compra als Centres Comercials o mitjançant la compra en línia, també es pot comprar als comerços de Santa Coloma, amb un tracte més proper i amb productes de primera qualitat.

Les Súper Rebaixes Encadenades arriben després d’una Open Day que malgrat no haver tingut els mateixos beneficis que altres anys a causa de les circumstàncies actuals, ha tingut un bon impacte i repercussió a les xarxes socials, on ha obtingut un gran nombre de visualització i de comparticions per part dels usuaris. La iniciativa també ha estat una mostra de l’inici del fi de les restriccions derivades de la pandèmia, i de l’inici de la recuperació del sector comercial al nostre país.