Skip to main content

Economia

130.000 grames destinades al comerç social i solidari

  • Sara Simonet

Ja està oberta la convocatòria per a les subvencions en grames per a projectes destinats a fomentar el mercat de consum responsable i l’economia social i solidària, en el marc del Circuit de Comerç Social de Santa Coloma.

Es tracta de la 6a edició d’aquesta convocatòria, que enguany es consolida i inverteix el màxim pressupost fins ara: 130.000 grames (1 grama té el valor d’1 euro).

Les persones físiques i jurídiques que exerceixen activitats de comerç al detall, serveis i restauració en establiments ubicats en planta baixa, en parades de mercats municipals i en parades de mercats de venda no sedentària a Santa Coloma poden demanar aquesta subvenció.

A més, cal que compleixin criteris socials i de consum responsable com són: la venda de productes i serveis ecològics, de proximitat, de comerç just, la compra de productes i serveis a Santa Coloma o a cooperatives, l'associacionisme local, social o cultural, el patrocini d'entitats locals, socials o culturals, l’ús d'energia verda (renovable), el reciclatge, l’ús de materials i fonts d'energia de baix consum i les accions per a reduir l'impacte en el medi ambient.

L’import màxim de la subvenció serà de fins a 5.000 grames, i el termini de sol·licitud finalitzarà el 31 de maig de 2022.

Per accedir a la subvenció caldrà participar, obligatòriament, en una de les següents sessions de formació tècnica i administrativa que se celebrarà el proper 17 de maig a les 15 h a través del següent l’enllaç: https://meet.jit.si/SubvencionsEconomiaSocial2021