Skip to main content

Cultura

El festival Flamenc-ON 2024 comença avui a Badalona

  • Dani Mormuz

El festival Flamenc-ON 2024 s’inicia avui al teatre Margarida Xirgu de Badalona amb l’espectacle musical A dos cuerdas de ti, que tracta la relació d’una adolescent amb la seva mare. Per primer cop, el festival comença fora de Santa Coloma, amb aquesta actuació musical per a joves, dirigida als instituts de la comarca.

El primer espectacle a Santa Coloma serà aquest dissabte 2 de març a les 20h al Teatre Segarra. Es tracta de l’actuació Gira de comiat, que reunirà destacats artistes, com “El Pele” i Pastora Galván, per a acomiadar el guitarrista Dani Navarro “Niño de Pura”.

El diumenge 3 de març hi haurà un altre espectacle al Teatre Segarra. El bailaor Alejandro Cabrera presentarà On neix una vida a les 19h. És una actuació que explora els sentiments materns a través del flamenc, on participen sis ballarines i sis músics.

El festival té diversos espectacles programats fins el 16 de març, i l’objectiu és difondre el flamenc com a art i com a forma d’expressió i sentiment. També busca donar suport i visibilitat a artistes del panorama flamenc nacional i internacional.