Skip to main content

Cultura

La Colmena acollirà l'obra de teatre "La Veritat Nua"

  • Xavi López

El Teatre La Colmena es prepara per acollir una producció única i impactant, "La Veritat Nua," a càrrec de la companyia Art en Acció. Ambientada a finals dels anys 70 a Barcelona, l'obra planteja un retrat profund de la vida d'una família burgesa catalana que experimenta dues realitats paral·leles: la façana exterior i les complexitats d'intrigues i traïcions darrere portes tancades.

Amb un repartiment que inclou Gemma Villalbí, Jaime Mariscal, Ester Povedano, Patxi Pérez, Juan Manuel Nolla, Laura Antón, Enriqueta Sáez, Lourdes Monterde i Margarida Salsas, "La Veritat Nua" promet un viatge actoral d'introspecció i descoberta. La trama es desenvolupa al voltant de la inspiració de "Mirall Trencat" de Mercè Rodoreda, explorant les intricades connexions familiars i les tensions soterrades.

Les representacions tindran lloc els dies 27 i 28 de gener, amb una funció el dissabte a les 20h i una altra el diumenge a les 19h. Les entrades estan disponibles per 8 euros, amb un descompte especial de 4 euros per als Amics del Teatre La Colmena. Les reserves es poden realitzar enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 613 02 90 55 (només WhatsApp).