Skip to main content

Cultura

Oberta la participació en el concurs musical “Santako Sound”

  • Sara Simonet

Des de demà, 1 de juny, i fins al dia 30, s’obrirà el període de presentació de propostes per al concurs «Santako Sound (+ Vision), Cortocircuit 2.0». Un certamen musical que va néixer l’any 2016 com a relleu del premi «Cortocircuit», el qual es va celebrar durant 17 edicions amb l’objectiu de ser una eina difusora del talent musical local. Ara, el premi ha ampliat el seu radi de participació a tota la província de Barcelona.

Entre les propostes participants s’admetrà qualsevol classe de música inclosa dins del pop-rock. Els grups o solistes que estiguin interessats a participar no hauran de tenir contracte discogràfic en vigor i hauran de garantir, en cas de ser seleccionats, un repertori original de 50 minuts de durada mínima.

Per poder participar en el concurs serà necessari lliurar al correu  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., un enllaç d’un mínim de tres vídeos enregistrats en directe (concert, assaig o qualsevol altre lloc o circumstància); un petit dossier amb la biografia i currículum del grup o solista; dues fotos i la fitxa d'inscripció.

El concurs Santako Sound tindrà dues categories de premis: “Millor grup de la província de Barcelona” i “Millor grup de Santa Coloma de Gramenet”. Els guanyadors seran premiats amb l’enregistrament de 10 temes d’autoria del grup o solista en els estudis del CCM Molinet, d’una durada total màxima de 45 minuts, i l’enregistrament d'un videoclip en el CCM Molinet. A més, els dos grups o solistes guanyadors realitzaran un concert en el marc de la Festa Major d'Estiu de la ciutat.