Skip to main content

Cultura

L’Escola de Música “Musicaula” celebra el seu 25è aniversari

  • Sara Simonet

El proper dissabte 21 de maig a les 19 h, el teatre Sagarra acollirà el concert "Vozes & Musicaula" per commemorar el 25è aniversari de l'Escola de Música colomenca "Musicaula".

Aquest concert, que tindrà un preu de 5 euros per persona, anirà a càrrec de l'Orquestra Simfònica "Vozes" (premi Ciutat de Barcelona 2022), que juntament amb alumnes de l'Escola "Musicaula" presentaran un programa compost per peces modernes de grups i cantants com ara Queen, Michael Jackson, The Beatles, Coldplay, i també música de pel·lícules com "Cinema Paradiso", "La bella i la bèstia", "La la land" i clàssiques com el primer moviment del Concert per a piano, orquestra número 20 K466 i l'obertura de les Noces de Fígaro de WA Mozart, entre altres.

La pianista solista del Concert per a piano i orquestra de Mozart serà Carmen Vilanova, exalumna i professora de "Musicaula", membre de l'Orquestra "Vozes", premi d'honor de piano del Conservatori Municipal de Música de Barcelona en el curs 2020-2021 i alumna de piano d'Alba Ventura en el Conservatori Superior de Música del Liceu.

Amb aquest concert, totes dues entitats s'agermanen i s'uneixen per a gaudir i fer gaudir la música, tot celebrant el 25è aniversari de l'escola.

Escola de Música Musicaula

L'Escola de Música "Musicaula", participa i promou la cultura musical a Santa Coloma des de fa 25 anys a través de l'ensenyament, i amb la realització de concerts vinculats a la ciutat.

Durant el transcurs de l'any, l'escola realitza diversos concerts i esdeveniments culturals com per exemple, musicals al Teatre Sagarra, concerts al Parc d'Europa per a celebrar festes de barri, els concerts del dia de la dona, així com els tradicionals concerts de Nadal dins de la programació de les Festes d'hivern de la nostra ciutat i els concerts de fi de curs.