Skip to main content

Cultura

Torna la màgia del Passatge d’Hivern en la seva segona edició

  • Xavi López

El Passatge d’Hivern torna avui als jardins de la Torre Balldovina, oferint una experiència única de llum i màgia per a totes les famílies. Amb activitats diverses i un toc nadalenc, l’esdeveniment, que arriba a la seva segona edició enguany, es durà a terme del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener.

Aquesta nova edició del Passatge d’Hivern presenta una combinació de l’encant del circ i l’esperit nadalenc amb la promesa de diversió per a totes les edats, en la que s’organitzaran activitats que gaudiran tant petits com grans.

Per un costat, tindrem la possibilitat de construir una bola de neu, explorar un bosc d’avets il·luminats a bord del tren màgic de l’Avalot, entrar a la carpa de circ per veure l’espectacle “Toca Toc” de la companyia Pakipaya a les 19h, o descobrir els secrets de Conill-Conillam. Per l’altre, el Passatge d’Hivern  també oferirà espectacles com les titelles “Cotó” de la companyia Txo titelles a les 17:30h.

Les activitats estan programades les tardes de 17 a 20:30h, i les entrades es podran adquirir anticipadament a partir del proper dilluns 4 de desembre a través del lloc web de koobin, per un preu de 8 euros per persona.