Skip to main content

Cultura

Presentació de les activitats de Nadal a La Ciba pels menuts

  • Carlos Alcivar

La Ciba presenta va presentar divendres, 22 de desembre la programació de les activitats de Nadal perquè els més petits puguin gaudir de les vacances escolars d'hivern amb molta màgia i il·lusió. Hi ha programades diverses activitats com jocs, contacontes, pintacares i espectacles infantils amb servei de canguratge actiu durant les vacances de Nadal. Mafalda, la dragona Violeta i més figures màgiques estaran presents durant la presentació, amb una xocolatada.

Nadal a La Ciba

El 27 de desembre hi haurà dues activitats. De 17 a 18 tindrà lloc el Contacontes coeducatiou de La caputxeta forçuda, per entretenir els més petits amb relats clàssics, però capgirats. A la mateixa hora, fins a les 19:30 h, Jocs del món, una proposta educativa per conèixer diferents jocs d’altres països.

El 28 de desembre tornen les Crispetes a la Ciba, una sessió de cine coeducatiu amb la projecció de El grúfal. A més d’activitats per jugar Jocs gegants de fusta, jocs tradicionals per passar una bona estona.

El 29 de desembre, l’espectacle de comèdia i màgia Un lío de narices,  de 17 a 18 h, per les pallasses Lilina i Vero. També hi haurà joc lliure pels infants i la Magrana Curiosa visitarà la Ciba, de 17 a 19 h, per l’Especial Solstici d’Hivern.

El 2 de gener, hi ha programada un espectacle de projeccions i ombres Aquarel·la, a les 17 h i la Gran ludoteca de jocs tradicionals.

El 3 de gener, a les 17 h,  Loo, l’espectacle teatral sobre l’humanització d'aquest vent càlid que visita Santa Coloma.

El 4 de gener, Els reis Mags i la reina Gaspara, espectacle d’ombres i taller, a les 17 h, en què els nens i nenes hauran d’ajudar a dues patges que han arribat abans d’hora  i necessiten ajuda per retrobar el camí.