Skip to main content

Cultura

Peponio i Carlos Quesada presenten "Amantes de la vida"

  • Sara Simonet

Ahir, l'Auditori de l'edifici d'Aura Seguros va acollir la presentació del nou llibre d'Antoni Jaumandreu "Pepònio" i Carlos Quesada, "Amantes de la Vida". El llibre, editat per Edicions de Santa Coloma, recull els primers 45 articles escrits per la parella en la seva col·laboració mensual amb el diari El mirall.net.

L'acte formava part del programa Paraula Santa Coloma, i va aplegar prop d'unes 90 persones. La tinenta d'alcaldessa i regidora de cultura de l'Ajuntament de Santa Coloma, Petry Jiménez, va inaugurar la presentació, tot destacant la figura dels autors i autores colomenques. Jiménez també va agrair el valent paper d'Edicions de Santa Coloma en la seva aposta per la literatura de la ciutat, en especial al seu editor Josep Maria Roca.

Seguidament, Roca va agafar les regnes de la presentació, introduint el llibre i donant la benvinguda a nous projectes, amb els quals l'entitat, que estrenava nou logo, espera continuar amb la seva aventura editorial i que, per aquest motiu, pròximament donarà a conèixer sorpreses i novetats.

Els autors, Pepònio i Carlos Quesada, també van voler agrair l'assistència a la presentació i van explicar algunes de les intimitats del seu tàndem com a escriptors "a quatre mans". A tall de cloenda, Petry Jiménez, Sebastián Candado i el mateix autor, Carlos Quesada, van llegir alguns dels textos que recull el llibre, acompanyats pel guitarrista Antonio Martínez. Finalment, els assistents van poder gaudir d'una tisana de cava mentre els autors signaven els llibres.

"Amantes de la Vida" es podrà comprar tant als establiments de la Cooperativa Abacus com a la Llibreria del Carrer Major, i a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Al seu torn, els autors van anunciar orgullosos la inclusió de l'obra a la biblioteca de l'ONCE.